Malin på besök i Sundsvall

I helgen har Malin varit på besök i Sundsvall. Hon var på Elin och Kristers bröllop i lördags och i söndags fick jag träffa henne. Jag, Malin, Lina, Ossian, Lina Vest och Ankan åkte ut till Birsta och shoppade i några timmar.  Jag köpte två toppar trots att jag gett mig själv shoppingförbud :-) Kvällen spenderade jag i Vintertjärn tillsammans med Malin, Lina, Jonas och Ossian. Malin har fått en jätte-fin gravidmage. 14 januari är beräknat datum.


Malin och Ossian

Det har hänt lite saker i köket också. Min snälla pappa har slitit med det.


Köket före


Köket med ny bänkskiva, ny diskho, ny kran och inkopplad diskmaskin :-)


Handledsundersökning

Nu har jag äntligen fått svar på åtminstone en sak som är fel i min handled som jag har haft ont i i 1 1/2 år. På magnetrönten igår kunde man se vätska innuti benet i handleden. Handspecialisten hade aldrig sett en sådan skada som jag har, och hon hade sett mycket sa hon (!!) Atagligen har vätskan kommit av att något gått ur led vid skadetillfället (samt att ngt kan också ha gått sönder, som inte kan ses på röntgen) och handleden har kapslat in skadan i vätska... Jag fick en kortisonspruta och ska se om kanske skadan läker av det. Annars kan man operera. Men det gör väldigt ont av kortisonet :-(

Jag har iallafall haft en väldigt kul helg. I fredags hade vi avdelningsaktivitet med jobbet. Vi åkte gocart (inte jag då pga handleden) badade bubbelbad, åt middag på Oscar och stannade på 30+. Mycket trevlig kväll. Även i lördags blev det utgång. Anna-karin hade fyllt år och bjöd på fest, och sedan blev det så klart Oscar.

Nästa helg ska jag tävla i Lycksele. Det jobbiga är att vi kommer att åka upp redan på fredag och sova över i stugor :-/ Men det roliga är att jag ska följa med Oscar till Luleå efter tävlingen :-) Lääängar tills jag får träffa honom. 

Jag fastnade på bild från Öviksmaran (vet dock inte från vilken internetsida bilden är, fick den skickad till mig):

RSS 2.0