Mars månad

Eftersom det var ett tag sedan jag bloggade kommer här ett sammandrag av vad som hänt den senaste månaden.

För några veckor sedan hade vi tjej-middag hemma hos mig. Kvällen till ära var Sandra på besök :) Jag bjöd på pizza som man fick garnera själv och fryst cheese-cake till efterrätt. Det var en mycket trevlig kväll.
Topping till pizzan

En utekväll med Maria, Niklas och Arto har hunnits med.
Jag, Lina och Ossian har besökt Malin, Thomas och nyfödda Herman i Gamleby utanför Västervik.


Herman


Malin

   


Det var grymt kul att träffa Malin igen. Vi hann med ett besök på Lager 157 (shopping-outlet), uteaktivitet hos vänner till Malin och Thomas, ett besök hos Malins mamma och en middag med J:et och Markus.


Thomas har byggt en räls som drar barnvagnen fram och tillbaka i sovrummet. En riktigt fiffig idé!

För två helger sedan såg jag, Malin L och Sofia på finalen av Melodifestivalen och åt hämtmat. Sen blev det så klart en sväng på Oscar ;-)


Partymejkad

Förra helgen var det tävling i Ö-vik. jag och Jimmy har bytt tävlingskläder så nu ser jag ut så här:Tävlingen gick sådär, vi tog oss till final och kom 5:a av 9 st. Alltid kul att dansa final! Gick mindre bra för Oskar som åkte ut i B-W och buggen direkt :-( Efter tävlingen åkte Oskar och hans far upp till Umeå för Oskar skulle köpa en båt. Jag tyckte riktigt mycket om båten och tror att det kommer att bli några härliga turer i båten i sommar.

Bilder på båten från hans facebooksida:


Man kan sova i båten också. Hoppas på att jag inte blir nervös att det lilla utrymmet bara ;-)


Det var väldigt efterlängtat att få träffa Oskar förra helgen då det var 4 veckor sen sist. Det är periodvis rätt jobbigt att träffas så sällan. Jag fick iallafall rå om honom en hel dag förra helgen. Vi tog en tripp till birsta och inhandlade skyddet till båten, sen åkte vi till båten och fixade lite med den och efter det åkte vi och tittade till min sommarstuga.

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska äta middag på Oscar ikväll med Malin L och hennes vänner.


RSS 2.0