Kyl och frys

Yes! Nu är både kyl och frys på plats. De ser så stora ut jämfört med vad vi är vana vid :)

Oskar har verkligen varit duktig med att modifiera överskåpen. Sen har Henke har hjälpt till att få frysen på plats och svärfar med att vända dörren på kylen och få den på plats.


Huset

Vi har äntligen börjat få upp garderobsinredningen i sovrummet. Jätteskönt att slippa gräva i flyttlådor efter kläder, samt skönt att få bort några flyttlådor från golvet.

Kyl och frys har vi också inhandlat. Det blev IKEAs. Dock hade IKEA bytt storlek på kyl och frys sedan vi köpte skåpen, men eftersom Oskar är händig så har han modifierat skåpen så att de passar.


Blocketköp

Jag har för första gången köpt något via Blocket. Tror jag blivit inspirerad av min svägerska Natalie som ofta gör fynd på Blocket eller Tradera.

Mitt första köp på Blocket blev en Hokus Pokusstol till Ellie. En vit stol med lila-blå klädsel för 500 kr. Jag är nöjd med mitt köp :)


Huset

Det har hänt saker i huset den senaste månaden. Bl.a. har har hallen listats, källardörren kommit på plats, handtag satts på dörrarna, badrumsspegen satts upp, tre av fyra
bänkskivor satts dit. Oskar har också kopplat in tvättmaskinen i gamla pannrummet samt fått igång tv och internet.

Jag är mycket nöjd med kranen i köket! Väldigt smidig att använda.


Senaste månaden

Jag har varit dålig på att skriva inlägg på bloggen den senaste månaden. Mycket har dock hunnits med. Oskar har haft semester i en månad och har en vecka kvar innan han börjar jobba.

Daniel, Natalie och Harry var i Sundvall i lite mer än en vecka vilket var mycket trevligt, det var roligt att se hur snäll och försiktig Harry var med Ellie. Vi hann också med att besöka dem i Umeå under några dagar och åkte sedan vidare upp till Luleå och umgicks med Oskars goda vän Jennie och hennes familj.

Jag har packat ner lägenheten, flyttat ur den, flyttstädat den med hjälp av mina föräldrar och lämnat över nycklarna till nya ägarna. Skönt att det är klart nu.

Sen har det även hänt mycket i huset men det får bli ett eget inlägg.


RSS 2.0