Trött och hungrig

Så här ser kombinationen trött och hungrig ut. Full fart på ätandet men orkar inte ha ögonen öppna :)


Första förkylningen

Hon hann bli 5 1/2 månad innan hon blev sjuk första gången. Idag när vi var i Birsta med Marika och Thea, 2 1/2 månad, så kände jag att hon var jätte-varm. Jag köpte en febertermometer och det visade sig att hon hade en temp på 39,3. Ogillar att hon är sjuk. Hon är ju prematurbarn så man får vara lite extra försiktig.


Sidoläge

Soffan lutar lite, men jag tycker ändå att det är framsteg att hon igår lade sig på sidan.


Spottar i badrumstaket

Efter att jag målat badrumstaket hela sex gånger (!) Två gånger med våtrumsgrund och fyra gånger med vitfärg så har nu Oskar och svärfar satt dit spottarna. Är sjukt nöjd med slutresultatet.


Halltak

Ikväll har grabbarna satt klart halltaket. Själv har jag målat första lagret med vitfärg på badrumstaket. Det kommer dock att krävas två lager till med färg.


Bäst att ha hörselkåpor när mamma dammsuger


Vänsterhänt?

Hon verkar föredrar att använda vänster hand för att fingra på leksaker. Kanske är hon vänsterhänt. Hennes pappa och farfar är vänsterhänta, kanske kan sådant gå i arv...


Ligga på mage

Ellie tränar på att ligga på magen. Hon tycker att det är väldigt jobbigt, men hon gör små framsteg.


Helgerna

Våra helger ser oftast likadana ut. På lördagarna är min mamma barnvakt och jag, Oskar, henke och Oskars pappa jobbar i huset. Ibland är Oskars mamma där också. Just nu målar jag badrumstaket och spacklar skruvhål i övriga taken. Grabbarna gör allt möjligt, bl.a. sätter tak i hallen.

På söndagarna jobbar grabbarna i huset fram till tretiden. Sen är min mamma barnvakt och jag och Oskar deltar i en buggträning ledd av Micteam på Trolldansarna. Sjukt kul träning! Det är veckans höjdpunkt för mig. Efter det brukar min mamma bjuda på middag när vi hämtar Ellie.

Så ser oftast våra helger ut. Men nästa helg är det Altirasnurren så lite ledigt tänkte vi nog ta och gå och kika på tävlingen.


RSS 2.0