Visning och allt runtomkring den

Efter hårt jobbande, städande och piffande av mig, mamma och pappa har nu första visningen av min lägenhet varit. Och för att inte behöva göra om allt inför måndagens visning har jag och Ellie flyttat till mina föräldrar (Oskar är borta med jobbet). I helgen ska vi nog hämta husvagnen från Storhogna och bo i den på utanför vårt hus.

Ellie charmar naturligtvis sina morföräldrar som gärna underhåller henne. Skönt tycker jag som får lite egentid :)


På upptäckt

Måste bara lägga ut dessa underbara bilder på när Ellie går lös i tvättställningen.


Fagerdalsparken

Mitt emot vårt hus ligger det en ganska stor fin park som heter Fagerdalsparken. Den ligger i en dal med en bäck som rinner igenom. Nu håller kommunen på att bygga soldäck i parken och senast jag promenerade förbi låg det flera och solade på däcken och även på filtar i gräset. Det är kul att de satsar på parken.

Lägg märke till att man kan se vårt hus från parken.

För övrigt är det inte så kul med det fina vädret som lyser in i sovrummet från klockan fyra- femtiden på morgonen då Ellie tror att det är morgon och har svårt att sova...


Morsdag

Jag har fått min första morsdagspresent. Ett armband att förvara Iphonen i under promenad och träning. Jätte-bra present! Ellie hon kan hon :)

Morsdagsmiddag åt vi hos min mormor. Min mamma lagade ugnskyckling med rostade rotsaker och sås, till efterrätt toscakaka. Jätte-gott! Under dagen var Oskar i huset och målade en vägg, målade trappen och skruvade ihop två köksskåp. Själv bokförde jag april månad av Altiras ekonomi.


Lägenheten

Nu är min lägenhet ute på Hemnet. Här är länken och några av bilderna.
 
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-centralt-sundsvalls-kommun-dalgatan-36-a,-1-tr-5046670
 
 
 
 
 
 
 

Sitträning pågår


Lite av varje

Bjuder på en bild från några helger sedan då bror, Natalie och Harry hälsade på. Vi hade som alltid när de hälsar på en trevlig helg med god mat och prat inpå nätterna. Harry var intresserad av bebben (Ellie), vilket ju är bra eftersom det snart kommer en lillebror till honom :)

I huset har Oskar och Henke lagt golvet i vardagsrummet. Det innebär att alla golv på nedervåningen är klara!! Själv har jag städat och piffat i lägenheten då det igår skulle komma en fotograf från Fastighetsbyrån och fota lägenheten. Jag hoppas att lägenheten kan komma ut på Hemnet till helgen.

 


Mys med morfar

 


Huset

Oskar och Henke har jobbat hårt i huset med att lägga golv. De har hittills lagt klart golvet i extrarummet och köket/matrummet. Nu i veckan har en målare börjat spackla tak och väggar. Mycket av taket har vi själva spacklat men det ska bli skönt att slippa göra klart det.

 


Jobbigt när man "fastnat" under filten :-P

Ellie har inte kommit på hur hon ska ta bort filtar/täcken mm som täcker hennes ansikte. Hon har heller inte lärt sig rulla runt. Men man kan ändå se att hon gör framsteg i utvecklingen. Bl.a. är hon rätt stark och stadig i benen när vi hjälper henne att stå upp.


Sängmobil

Vi har fått låna en batteridriven Rainforest-sängmobil av Daniel och Natalie. Ellie var väldigt förtjust i den. Och jag också eftersom den innebär barnvakt en stund ;)Huset

Idag jobbas det för fullt i huset. Det ska röjas på nedervåningen på alla prylar, gips, skräp mm. Sen kanske det hinner börjas lägga golv i lill-rummet. Jag är hemma med Ellie och försöker samtidigt som jag har henne att städa och fixa med lägenheten så att jag kan ta hit mäklare.

Detta gjordes bland annat förra helgen, badrumsdörren och fyra köksöverskåp kom på plats. Även övriga dörrkarmar sattes dit.


RSS 2.0