Så var semestern slut

Nu har man börjat jobba igen :-/ Men det känns ganska ok ändå eftersom jag har haft en jätte-bra semester.

Förra veckan åkte jag, mamma, pappa, Daniel och Natalie till Göteborg. Bror och Natalie skulle hälsa på brors jobb-mentor (inhyrd konsult för att lära upp honom på jobbet). Han var jätte-trevlig och bjöd ut oss alla fem på restaurang. Han gillar min bror väldigt mycket och pratade mycket om hur trevlig han är och att en finare kille får man leta efter. Det gjorde mig väldigt stolt över min bror :-D 


Erik (brors jobb-mentor), jag och bror.


Bror


Natalie
Hela familjen Persson


Lite för mycket skräpmat har det blivit under denna semester....


Och endel snask har det också blivit :-)


Och shopping har det också blivit. Dock var utbudet i detta varuhus inte så bra. Det i Västervik har varit mycket bättre enligt min mening. För en resa på totalt 20 mil till varuhuset köpte vi ett par trosor och ett sov-linne på tre personer. Lite mager skörd...


Jag har även haft nöjet att visa Natalie och bror (fast han har ju varit där förut) vart jag hänger många lördagar ;-) Nämligen Oscar!

Jag har bokat hotellrum till Ö-viksmaran idag. Det ska bli jätte-kul! Dels kommer jag att ha en mer än trevlig rumskamrat och så kommer förhoppningsvis Lina och Jonas att åka på maran också :-)

Henriks 30-årsfirande

Igår kväll hade Henrik sitt 30-årsfirande, vilket blev en mycket trevlig kväll. De hade hyrt ett partytält och ställt upp på baksidan av huset där det bor. Henriks syster hade satt upp skyltar "Tuta, Henrik 30 år" så hela kvällen tutade bilar som körde förbi :-) När vi kom var Ulrikas och Henriks respektive släkt där och det var trevligt att träffa dem. Det började med presentöppning. Sedan bjöds det på smörgåstårta och grillade hamburgare, mums. Mycket alkohol hade de ordnat också. Tyvärr var vi tjejer så himla trista att ingen drack. Det var två gravida, Ulli var nykter för att ta hand om Svea och partypinglorna jag och Annette har båda pajat magen rejält efter sommarens festligheter. Annars brukar ju inte Ulli, jag och Annette vara bangen för alkoholintag ;-)


Födelsedagsbarnet och Ulrika


Ulrika och ca 2 månader gamla Svea


Hela familjen


Helene och Daniel går i väntans tider. I september beräknas deras lilla kille födas.

  
Helene, Annette, Ulli och jag.


Det blev en diskussion om vem som var den rättmätiga vinnaren av tipsslingan som handlade om Henrik. Vinnaren hade omedvetet fuskat!!


Det blev lite kallt mot kvällskvisten.

Måste ju avsluta med en bild på söta lilla Svea:

Nu har ...

Nu har har jag segat på länge nog med att lägga ut ett nytt inlägg. Jag har gjort så mycket saker att det nästan blivit jobbigt att skriva. Men här kommer en liten sammanfattning av mina tre senaste veckor.

Årets roligaste jobbfest: Junislavar:


Camilla och Maria som jag äter lunch med varje dag på jobbet.

 

Efter några få timmars sömn efter Junislavar så bar det av till Dansveckan på Öland! Åh vilken härlig och crazy vecka det var!! Vi bodde på en stor camping tillsammans med en massa andra dansare från hela Sverige. Alldeles vid campingen finns den stora dansbanan som används varje kväll. Det innebar att man kunde festa och ändå gå och dansa och sedan fortsätta festandet fram till morgonkvisten. Det blev således inte så många timmars sömn per natt. Jag blev dessutom väckt varje morgon kl 11.00 av mina stugkamrater som då spelade Euskefeurat (tre av dem är nämligen från Piteå) på hög volym... 


Vår stuga, vi bodde i den högra delen av stugan.


Jag delade stuga med Emelie och Malin (Emelie åkte på onsdag morgon vidare till Roskilde för ytterligare en veckas festande. Tre bag in box hade hon med att dricka för fem dagar, och de var slut efter de fem dagarna! Hatten av till henne för den bedriften :-)


Och så bodde även Thomas och Ulf i stugan.

 
Underbart soligt väder var det hela veckan.

 
Oskar

 
Ankan var så klart på Öland (man har inte en blogg som heter "dansanka" för inte ;-)

 
Oskar igen med något annat suspekt att dricka. Och Ulf.

 
Underbart att träffa Malin igen


Och J:et var sig likt också :-)

Vi lämnade Öland på torsdagsnatten kl 3.00 efter dansen och körde till Södertälje för några få timmars sömn. Sedan åkte jag och Malin vidare till Stockholm och hämtade upp hennes bror och en kompis till honom som skulle följa med upp till Sundsvall och gå på gatufesten. Vi var väl hemma i Sundsvall vid närmare 17-18 tiden och då var det bara att ladda om och gå på förfest och gatufesten. Det blev förfest och gatufest på lördagen också. Dock så hamnade vi på Oscar vid ett-tiden. Man skulle kunna tro att man borde få nog av det stället under resten av året...

Veckan efter gatufesten var bror hemma i stan och jag hängde så mycket som möjligt med honom. I lördags blev det utgång igen och hade en riktigt kul kväll! Dock kan man lindrigt säga att jag har pajat magen rejält efter Öland, gatufesten och utgången i lördages. Så nu blir det ingen alkohol på ett tag.

Semesterveckorna har vara flygit iväg och jag börjar få lite jobb-ångest med bara en semestervecka kvar. Men imorgon ska jag iallafall gå på Ullis Henriks 30-års grillparty. Det ska bli riktigt trevligt!  

 

RSS 2.0