Underbar helg i fjällen

I fredags efter lunch åkte jag, Oskar, Mats (Oskars pappa) och Åsa (Mats flickvän) till Storhogna och spenderade fredag-söndag i Oskars pappas husvagn. Jag måste erkänna att jag var nervös innan resan då jag aldrig semestrat i husvagn samt att man ju vill göra ett ok intryck.. Men precis som jag misstänke så gillade jag husvagnslivet. Det är trångt men mysigt :) Och jag blev mycket väl omhändertagen av Oskar, Mats och Åsa. På fredagen hann vi med en god middag i husvagnen, bastu, och en film som hette "The lesbian vampiers" (den var precis lika dålig som man kunde misstänka ;-) På lördagen hade vi tur med vädret så jag och Oskar tog en långpromenad och letade upp min jobbarkompis Mias fjällstuga. På kvällen gick vi alla fyra och åt en trerätters middag på hotellet och efter det blev det UNO-spel i husvagnen tillsammans med bekanta till Mats och Åsa. Det har verkligen varit jätte-mysigt att få spendera helgen med Oskar.


.

Tror jag skriver ett inlägg i bloggen istället för att städa som jag borde göra ;) Är så himla seg, vill bara slöa i soffan. Jag tog svininfluensasprutan i torsdags så jag vet inte om det är vaccinet som gör mig trött och seg... Ont i överarmen har jag iallafall, men är väldigt glad över att jag sluppit feber som bieffekt.

Förra lördagen var jag på Ankans 30-årsfest. Precis som jag hoppades blev det lite styrdans i Ankans vardagsrum. Jag dansade bla två foxar med en kille som heter Daniel Persson, och han var så sjuuuuukt bra! Han är på min topp-trelista nu. Jag hoppas verkligen att jag får dansa med honom igen (men gissar att han är rätt poppis...) Så hade Ankans kärlek Peg kommit upp från Göteborg, kul att få prata lite med honom och se vad det är för kille som fångat Ankans hjärta.

Snodde två bilder från Ankans album på Facebook:

Ankan och Peg


Ankan, Emelie och karin

Igår fick jag träffa Oskar i hela fem minuter (!) :-) Luleås dansbuss var på genomresa på väg till Karlstad och Oskar hade tagit reda på att de skulle stanna vid Skandic i Gärde en kort stund och släppa av en av chaufförerna. Så han tyckte att jag skulle komma och kramas lite, inte mig emot ;-) Synd att det bara blev fem minuter, men helt klart bättre än inget. Så nu räknar jag ner till på torsdag kväll då han kommer och sover hos mig. Till helgen blir det ju som jag skrev nedan en tripp till Storhogna med Oskar, Matts och Åsa.

Nu har jag fått operationstid; 23 november. Hjälp! Det känns väldigt nära och jag har stor ångest över om jag verkligen ska operera handleden.. Känner mig lite bättre i den nu, men samtidigt har jag ju ändå problem med den...Dansträning

Idag har jag och Jimmy buggtränat i lokalen på mitt jobb. Suveränt att vi får vara där och träna då det har varit dåligt med träningstider på Altira. Om det ens har funnits en träningstid så har den legat efter kl 21 på kvällen (vem vill träna en sådan tid???). Hur ska Altira få någon återväxt om det inte finns träningstider?? Nu har de iallafall lagt in en träningstid i veckan så det känns som en steg i rätt riktning. Då kan vi träna på den och så kan vi träna på mitt jobb i övrigt.

Vi gör faktiskt stora framsteg när vi tränar. Jimmy dansar mycket mer än han gjort tidigare :-D Jag tränar på att inte stressa ur baksteget och så har vi byggt några egna turer. Det är väldigt roligt att dansa just nu!


Jimmy och jag

Sista helgen i november ska bror och Natalie komma och hälsa på. Guuud vad jag längtar efter dem, det känns som att det var evigheter sedan vi sågs.
Mitt humör är ganska svängit nu för tiden. Inte så att jag går runt och är snäsig och otrevlig, utan snarare att jag känner mig deppad. Jag funderar väl för mycket över livet just nu helt enkelt..

Jag har iallafall Ankans 30-årsfest att se fram emot på lördag! Det ska blir riktigt kul!


25+5-årsfest

Vad har hänt sedan sist då... Jo jag har beslutat tillsammans med handledsspecialisten att det blir operation av handleden. Känns väldigt jobbigt då jag måste ta bort ngt som heter ärtbenet för att komma åt att operera cystan i benet :-/ Och för tillfället känns handleden ganska bra och då undrar man ju om man fattat rätt beslut med operation... Det är ju just det att ärtbenet måste tas bort som känns jobbigt.

Men över till något roligare; Marika hade sin 25+5-årsfest i lördags! Det var en rolig fest med många härliga människor. Jag är verkligen glad över att jag lärde känna Disa för en sådär 6-7 år sedan och att hennes gäng har välkomnat mig.

Jag gjorde lite smått succé direkt efter middagen då jag välte både mig själv och min stol med ett jätte-brak. Inte så lätt att ta sig upp från golvet med hedern i behåll, haha!

  


Mycket god buffé serverades :)'
Systrar


Disa och jag


Sandra var på sitt bästa partyhumör :)

På söndagen var jag rätt bakis men fick ta mig i kragen för pappa skulle komma och hjälpa mig att foga kaklet på lillväggen i köket. Det blev faktiskt riktigt bra! Jag är väldigt nöjd med kaklet (för det var billigt men ändå snyggt :)
Och så har jag köpt en ny laptop, och det var verkligen på tiden!! Jippi! Men den gamla verkade ha lagt av samma dag jag kom hem med den nya. Vilken tajming!! Synd att den inte höll en kväll till så att jag kunnat flytta över musiken jag hade på gamla datorn. Men det är inte hela världen.


RSS 2.0