Tjejhelg i Sthlm

I fredags tog jag, Marika och Disa tåget till Sthlm. Efter en liten stessupplevelse i Gävle där Disa höll på att missa tåget med alla våra biljetter så kom vi förväntansfulla fram till Sthlm :-)


Marika och Disa på tågstationen i Sundsvall


Jag och Marika poserar för ett kort på väg till vandrarhemmet

Strax efter att vi kommit till Sthlm mötte Sandra upp oss och vi gick ut och åt på restaurang. Sen var det dax att piffa sig lite inför utgång. Utestället vi gick på hette Cliff Barnes (ja, efter han i Dallas!). Har aldrig varit på ett mer fullproppat ställe med folk! Vi stod som packade sillar.

     


På lördag morgon ansöt sig även Karro till sällskapet.


Karro


Och vi gick ut och åt en underbart god frunch på Fridays.

   

Morgan och Isabella kom in och umgicks med oss en stund på dagen :-)


Fina familjen

Sen åt vi middag och gick tillbaka till vandrarhemmet och förfestade. Det var bestämt att vi skulle gå ut på Blue Moon Bar som ligger på Stureplan, och det var ett ställe som spelade både discomusik och hade en schlagerbar. Som klippt och skuren för oss :-) Det var ett riktigt roligt ställe! Och om jag får säga det själv så drog vi igång stället ;-) Men efter ett tag bestämde vi oss för att gå vidare och insåg för sent att köerna till de andra ställena på Stureplan vid det här laget var väldigt långa :-/ Så det slutade med att vi inte gick in på något nytt ställe utan gick och åt på McDonalds.

    
      

Hela helgen har varit jätte-bra tycker jag. Det har varit så trevligt att umgås med tjejerna!

Nu till helgen ska jag tävla i Ludvika. Det är en rankingtävling och det ska bli intressant att se vad som har hänt i buggen sedan jag och Peter lade av. Har nämligen inte sett buggeliten sedan dess. Så ska det ju även bli intressant att se om jag och Jimmy har något som helst att hämta eller om det är tack och hej direkt. Tyvärr har vår form har varit väldigt svajig på slutet. Men nu på senaste träningen kändes det grymt bra. Vi har haft turen att bli tränade av Roger en dansträning i veckan under de senaste veckorna. Och det har verkligen varit guld värt! Just nu försöker jag/vi att hänga mer i baksteget, ha sug i förningen mellan oss, naturligtvis ta musiken, och Jimmy jobbar mer med benen. Tror det kan bli riktigt bra när vi sätter allt :-)


RSS 2.0