DM i Östersund

Igår gick DM av stapeln i Östersund. Och vilken början på dagen det blev. Vi skulle åka buss från Altira kl 06.30 (väckarklockan ringde strax före kl 05.00, puh vad tidigt ;-) men ingen buss kom. Det visade sig att bussbolaget tagit fel på dag (!) Så vi fick snabbt tänka om och försökte stuva in alla i bilar. Vi var fem i min lilla bil och de som satt i baksätet hade packning upp till näsan. Strax efter att vi åkt ringde de och sade att det skulle komma en buss och hämta oss i Vattjom. Så kl 8.00 kom vi äntligen iväg i buss. Vi kom till tävlingen tillslut även fast vi missade både avprickningen och lagledarträffen.

Tävlingen gick ganska bra för mig och Jimmy. Vi tog oss till final och slutade fyra. Jag är riktigt nöjd med att vi fick dansa final, kul att vi fortfarande har något att hämta fastän vi hållt på i typ 100 år ;-) Det gick även bra för Oskar som tävlade DM uppe i Luleå. Han och Jenny tog sig till final och slutade 6:a. Super-bra gjort!
Supermysig helg i Luleå

I fredags var det äntligen dags att åka till Luleå och hälsa på Oskar :)  Bussresan var låååång, och dessutom var bussen knökfull med folk :-/ Det är inte kul att åka buss när den är full, men som tur var så skulle många av i Umeå så efter det fick jag två säten och kunde sträcka ut lite mer.

Efter en sovmorgon till 12 på lördagen (blev rätt sent innan vi somnade...;-) så gick vi en sväng på stan. Luleå verkar ha ett helt ok utbud på affärer. På kvällen blev vi bjudna på mat av Jenny (Oskars danspartner) och hennes pojkvän. De bjöd på kycklingfajitas, men Jenny som håller på med en bantningsdiet bestående av soppor och vatten fick vackert äta sin soppa medan vi andra drack vin och åt av den goda maten hon lagat. Hon ska klara sig på 500 kalorier/dag, förstår inte att hon inte hungrar ihjäl (!) Sedan gick vi på bio och såg Sherlock Holmes, riktigt bra film! Oskar satte i sig en hel Hollywoodmeny själv; en stor pop corn och två stora drickor (1,6 liter). Jag fattar inte att han inte blir kissnödig av det men det blir han inte (!)På söndagen tränade Oskar bugg på dagen och hade innebandymatch på kvällen så det gick inte riktigt att hitta på något, men vi lagade middag ihop och såg en film på kvällen.

Och så hade jag en himla magkatarr i helgen igen. Jag tror jag blir galen!! Önskar att jag kunde mörka min magproblem för Oskar men det är svårt när jag måste äta konstant, annars får jag jätte-smärtor i magen. Jag tror dock att han börjar vänja sig vid att jag ofta har med mig "matsäck" (ofta bestående av bananer), och akut måste äta på konstiga tidpunkter som tex precis innan maten eller mitt i natten. Haha, det måste te sig lite underligt för någon med normal mage.

Jag knäppte tyvärr inga kort i helgen så jag snor en bild på Oskar från hans facebooksida.
.

Jag borde verkligen packa nu istället för att sitta framför datorn :-/ Är rätt slut efter en rolig och bra buggträning och soffan är därför så himla skön!! Men imorgon går bussresan till Luleå, 8 h 20 min lång, shit vad länge (!) Men det är alla gånger värt resan! Jag har laddat med massor att fika och läsa.

Annars har veckan mest bestått av möten. I tisdags hade vi kursmöte (jag är med i kurskommittén i Altira) vilket tog hela kvällen, och igår gick vi runt och tittade på Tonhallen inför vår hemmatävling 20/2.

Nä nu ska jag slita mig ur soffan och packa, för misstänker att det inte blir lättare att ta sig ur soffan ju senare det blir ;-)


Vecka 2

Jag hade världens mysigaste kväll i fredags hos Lina, Jonas och Ossian i Vintertjärn. Jag hade turen att bli bjuden på jätte-god mat som Jonas lagat, korvstroganof med ris och sallad. Efter middagen bastade vi i deras nybyggda relax som var hur fin som helst! Och sen blev det TV och godis.


Ossian

Lördagen jobbade jag lite på dagen och hade sedan tänkt att festa och gå ut. Men jag hade en sån himla huvudvärk (som jag ofta får när jag har mens :-/). Så jag lade party-make up:en men insåg sen att det gick bara inte :(


Så här såg jag ut när jag gick ut lördagen innan jul.

Jag har har mycket inplanerat på helgerna framöver har jag insett:

Nästa vecka; v. 3: åker till Luleå och spenderar helgen med Oskar :-D
V. 4: lördag; tävling i Östersund (DM).
V. 5: fredag eller lördag; middag med vin- och efterrättsprovning tillsammans med Marika, Disa mm.
V. 6: spenderar helgen i Umeå tillsammans med Oskar, vi lånar bror och Natalies lgh (de är i Thailand).
V. 7: hemmatävling Sundsvallssnurren i Tonhallen.
V. 8:
V. 9: jag, Lina och Ossian åker till Västervik och hälsar på Malin, Tomas och deras nyfödda bäbis :)
V. 10:
V. 11: lördag; tävling i Ö-vik.
V. 12: tävling i Norrköping. (Åker ner fredag och hem lördag efter tävlingen.) 
V. 13:
V. 14: tävling i Umeå. Åker upp över helgen och hälsar på bror och Natalie.

Det är alltså tema resa och tävling i vår för mig..

  

Nyår och fjällresaNyår spenderade jag för tredje året i rad hos Disa och Jonny på Alnön.  Vi var sju vuxna (och två barn); Disa, Johnny, Sandra, Morgan, jag, Oskar och Jonas. Till mig stora glädje så valde Oskar att fira nyår med mig :) Gissar att han var lite nervös men han blev fort en i gänget. Disa och Jonny hade återigen lagat en supergod trerättersmiddag. Efter middagen spelade vi Rock Band och vanliga brädspel. Kvällen var riktigt rolig, och jag tror även att Oskar tyckte det.

 

På lördagen åkte jag och Oskar upp till hans pappas husvagn i Storhogna. Matts och Åsa var redan där men de åkte på söndagen efter middagen så jag och Oskar fick några dagar i fjällen för oss själva. Vi åkte slalom på Vemdalsskalet på söndagen och måndagen, men det var verkligen kallt med isande vindar. Måndagen i backen var knappt ens kul pga vindarna :-/ Kvällarna innehöll bastu, vin, film och mys :) 
Pappa har återigen arbetat i mitt kök. Så här fint blev det med en köksfläkt:

Eftersom jag varit dålig på att blogga under december månad kommer här lite bilder och korta kommentarer:

 
Linas och mitt (och Ossians) lussebullsbak. Är inte bullarna fina ;) men goda blev de!


 
Bror och Natalie kom och hälsade på en helg i slutet av november och firade min födelsedag.


LAG-SM:
    

  Fika hos mig i mitten av december.


Julafton:
     

RSS 2.0