Renoveringen fortsätter

Min händiga kille hjälper pappa att sätta gipsskivor i mamma och pappas vardagsrum.


Tapaskväll

Igår hade jag, Oskar och Therese tapaskväll. Det blev en riktigt trevlig kväll med goda tapas bestående av klyftpotatis och aioli, heta vitlöksräkor, vitlökstomatsallad, ugnsrostade rödbetor med chevreost och pinjenötter, och quesadillas. Mumsigt värre!!


Julpynt

Ikväll har jag tjuvstartat med julpyntningen. Tänkte att jag skulle bjuda på denna underbara Sydafrikanska "julgran" med ängel bredvid.


Ny jacka

Är sjukt nöjd med min nya Fjällrävenjacka som jag inhandlat idag!


Renovering

I lördags hjälpte oskar min far att lägga tak i mina föräldrars vardagsrum. På tiden att det renoveras då det inte renoverats sedan huset byggdes :-P


Muffinsbak

Försökte mig på att baka muffins för att ta med som fika till jobbet. De blev dock lite torra, och då hade jag ändå följt receptet så slaviskt att jag lånat mina föräldrars köksvåg för att väga ingredienser. Haha.


Farsdag

Idag har jag firat min fina pappa på Farsdag. Detta firades genom att jag och oskar blev bjuden på väldigt god middag av mamma och pappa :-P sen hade jag och bror köpt en farsdagspresent i form av en snöraka till taket på huset.


Bio

Lördagskvällen spenderades på bio. Tintin 3D blev filmvalet och den var bra. Tintin var en favorit när jag växte upp och gissar att det var fler nostalgiska i biopubliken då många var i vår ålder ;-)


After work

Det blev en grymt trevlig after work med min avdelning i fredags! Först åt vi snittar och drack bubbel på jobbet för att sedan åka till Bergsåkers travbana och äta middag, titta på travloppen, spela bort lite pengar och ha allmänt trevligt.


Finaste lilla familjen


Fredagsmys

Jag och Oskar lagade en sjukt god middag ikväll. Ugnsbakad torskrygg med ugnsbakad rotsaker bestående av butternut, rödbetor, sötpotatis och potatis. Nu fortsätter fredagsmyset med Idol, vin och efterrätt.


RSS 2.0