Söndagslyx


Middag ute

Idag åt jag och Oskar middag på Biteline. Både gott och mysigt! Sen åkte Oskar mot Örebro där han ska jobba i helgen. Så ikväll har jag Fredagsmys ensam med Idol och en chokladkaka. Imorgon ska jag festa och gå ut med therese, malin L, Malin A och Sofia. Det ska bli riktigt kul!


Smörgåstårta

Idag har jag gjort denna Smörgåstårta. Jag vill överraska oskar med den när han kommer hem ikväll från Luleå efter en helg med flytt ur lägenheten och flyttatädning.


Tavelvinst

Jag vann 22:a pris av 30 på skandias konstlotteri. Så himla kul! Jag valde en tavla av Kent wahlbeck, värd 3000 kr.


Mamma och Harry


Barnvakt

Mamma och jag är barnvakt ikväll då Daniel och Natalie är på södra berget och firar Natalies farmor som fyller 80 år. Än så länge går barnvaktandet jätte-bra! :)


Harry


Besök

Kvällen har varit mycket trevlig. Middag med mor, far, oskar, bror, Natalie och Natalies syster. Efter en lång middag smet vi "ungdomar" hem till mig och oskar och såg en film.

Harry hade växt massor sedan sist! Imorgon kväll ska jag och mamma vara barnvakt vilket ska bli kul. Hoppas bara han är snäll mot oss ;-)


Min brorson

Jag blev för ca två månader sedan faster till en helt underbar liten pojke vid namn Harry. Imorgon ska jag få träffa Harry med föräldrar och kanske även några av Natalies syskon. Längtar som bara den!


Testing testing

Testar att blogga via mobilen. Är sugen på att ta upp bloggen igen och tror att bloggande via mobilen kunde vara ngt för mig..


RSS 2.0