Renoveringen fortsätter

Uppreglingen av badrummet har börjat. Äntligen börjar man se hur layouten av hall, badrum och kök kommer se ut :) idag har vi hunnit med att sätta plåt för "glipan" i fasaden, förbereda för att senare sätta upp balken i taket i köket samt isolerat och satt nät i taket i badrummet. Gräset har även blivit klippt idag av svärmor :)


Semester

Detta år har semestern innehållit en vecka av "riktig semester" och sedan tre veckor med fokus på renovering. Eller byggande kanske man ska kalla det. En sak som gjort semestern till ganska skön ändå är att Daniel, Natalie och Harry spenderat lång tid i Sundsvall vilket gjort att jag och Oskar fått avbrott i renoverandet och ätit massor av smarrig mat och njutit av trevligt sällskap.


Fönstret snart ett minne blott

Pappa och Oskar har byggt igen fönstret. Det blev rätt bra om man bortser från glipan som blev när vi satt dit nya plåten ;-) Förhoppningsvis kan plåtfirman göra två smala plåtar åt oss att täcka igen glipan med.

 


Borttaget fönster

Och så var nu fönstret vi ska sätta igen borttaget. Nu ska vi försöka få tag i plåt som liknar övriga fasaden att sätta över hålet.


Isolering väggar och tak

Vi är nu inne i en fas när isoleringen på väggar och tak ska sättas på plats. Vi har haft tur med hjälp hittills och nyligen har Anton, Matts, Valborg, Henke och min pappa hjälpt oss lite då och då. Det är verkligen till stor hjälp när någon extra person är där och jobbar.


Barnvakt

Ikväll var jag, mamma och pappa barnvakt till Harry då Daniel och Natalie roade sig på stan. Jag busade med Harry tills han började bli lite trött. Då gav vi honom kvällsgröt och sen gick jag och mamma med honom i barnvagnen tills han somnade.


Plastning och regling av väggarna har påbörjats


Harry står för musikunderhållningen

 


Sågspånsskottning

Efter en veckas hårt jobbande av Oskar och lite hjälp av andra är hela nedervåningen tömd på sågspån. Nu börjar äntligen arbetet med att bygga upp istället för att riva.

 


RSS 2.0