Matdags

Matdags innebär sondmatning med den lila sprutan hon har bakom huvudet.


Mor och dotter


Första gången

Första gången i kläder och första gången på promenad :) Vi fick låna kläder och barnvagn av avdelningen, sen tog vi en promenad runt ryggis. Riktigt skönt att komma ut då man nästan blir lite deppad när man hänger i vårt lilla rum på sjukhuset hela dagarna.


Ellie

7/10 kl 9.00 på morgonen föddes Ellie med kejsarsnitt. Hon vägde 1670 gram och var 41,5 cm lång. 9 veckor för tidigt togs hon ur sin trygga plats i min mage eftersom jag drabbats av svår havandeskapsförgiftning.

Nu bor hela familjen på prematuravdelningen på Sundsvalls sjukhus.


Sjukhusvistelse

Jag har sedan i torsdag vid middagstid legat på sjukhuset pga havandeskapsförgiftning. Hade farligt högt blodtryck när jag lades in men nu har de fått det under kontroll. Vi har fått ställa in oss på att det kommer att bli en för tidigt född bebis. Är nu i vecka 30. hittills har dock alla undersökningar som gjorts på bebisen visat att den mår bra vilket känns skönt.

Bjuder även på en bild av mina svullna fötter. Något jag inte kommer sakna när denna graviditet är över ;-)


Fog

Nu är både golv och väggar fogade. Så himla snyggt det blir :-)


Badrumsgolv

Måste visa en bild på det nykaklade badrumsgolvet (dock är inget fogat på bilden). Samt bjuder på en bild på två tappra byggare.


Kakling, dörr och fönsterbyten

Idag har det hänt mycket i huset! Kaklingen av badrumsväggarna har påbörjats samt fyra fönster och en ny ytterdörr har satts in. Vi är sjukt nöjda.

 

 

 


Lördagens outfits

Natalie hade valt att ha 80-tals tema på sin 30-årsfest i lördags. Alla hade gått in för att klä ut sig vilket var kul. Här kommer bildbevis på hur jag och Oskar såg ut samt Daniel aka Axl Rose.

 

 


Natalie 30 år

Helgen har vi spenderat i Umeå hos bror, Natalie och Harry. Natalie fyllde 30 år och hade bjudit in till fest för att fira detta. Hon kände dock inte av någon 30-årskris :)Badrummet fortskrider

Nu har rörmockaren lagt golvvärmen och Eurokakel har flytspacklat golvet. Är väldigt spänd på när de ska börja kakla golv och väggar :)


RSS 2.0