Gröt är gott!


Coola barnkläder

Hur cool är inte den här outfiten som Ellie fått av Natalie. Hon kommer att bli ruskigt tuff i den.


Hallgolvet

Så här tjusigt kommer hallgolvet att bli. Fog saknas dock så det är inte färdigt än.

 


Smakportion

I helgen har Ellie fått smaka gröt för första gången. Spännande! Hon verkade tycka att det var smaskigt, men att det var svårt att få det vidare från munnen till halsen och magen.

Det här tyckte jag var en lämplig klädsel när man är sex månader och tränar på att äta gröt.


Helgen

I helgen har Oskar och Henke satt upp köksstommar (köket blir inte blått, det är bara skyddsplasten som är blå ;). Och igår tog Ellies mormor henne på en långpromenad så att min pappa och jag kunde köra flyttlådor och saker från min lägenhet till huset. Jag har nämligen börjat göra i ordning lägenheten inför försäljning.

Idag har Eurokakel börjat lägga klinker på hallgolvet. Är förväntansfull på att se resultatet!


Huset

Denna vecka har det varit många hantverkare i huset. Rörmockaren har satt upp och kopplat in duscharna samt kopplat in toastolen. Vi har nu ett fungerande badrum! Dock ingen dörr till badrummet. Även Viiks Bygg har varit i huset och satt in fyra fönster och altandörren. Och idag började Eurokakel med klinkergolvet i hallen. Mycket som händer nu! Oskar har varit där på kvällarna och spacklat och målat på köksväggarna så förhoppningsvis kan köksstommarna sättas upp snart.


Ellie 6 månader

Igår, 7 april, blev Ellie 6 månader. Det firades lite grann med att vi blev bjuden på god middag hos Ellies mormor och morfar. Ugnsstekt kyckling med svamprisotto och skysås. Jätte-gott! Blev något glas vin också. När vi kom hem hade Ellies farmor, farbror och flickvän lämnat ett paket till henne innehållandes jätte-fina kläder från Newbie.

 


Påskhelgen

Under påskhelgen tog vi ledigt från Husrenovering och åkte till husvagnen i Storhogna. Det var en välbehövlig vila från vardagen. Vi hade tur med vädret som mestadels var strålande sol. Vi hade också tur med barnvakt och kunde åka både på en tur längdskidor till Samevistet och spendera en eftermiddag med slalom på Vemdalsskalet. Ellie tyckte nog att fjällen var bra för hon fick vara ute många timmar varje dag och sov skönt i vagnen nästan hur länge som helst.


RSS 2.0