Sitta själv

Om man sätter två kuddar bakom henne i matstolen kan hon sitta själv. Då känns hon som stora tjejen :) Hon verkar uppskatta att delta när vi fikar/äter.


Ibland är hon glad

Oftast är det svårt att fånga det med kamera. Hon ser misstänksam ut mot mobilen så då slutar hon oftast le. Men denna gång var jag snabb nog.


4 månader

För en vecka sedan var vi på BVC för att väga och mäta. Hon vägde då 5410 gram och var 57 cm lång. Räknat från beräknat födelsedatum är hon lite över medelviktkurvan och lite under längdkurvan.

Tycker man kan se på hennes fylliga kinder att hon är rätt matglad :)


Skallra

Upptäckte igår att om man placerar skallran i ena handen på henne så håller hon kvar den. Och smakar lite på den också. 


Layout nedervåning

Här ser ni hur layouten av hur nedervåningen i huset kommer att bli. De förändringar vi gjort är att vi flyttat badrummet och gjort det större. Vi har flyttat köket och tagit bort en bit bärande vägg (den gick genom köksön). Vi har gjort en lite större öppning mellan matrum och vardagsrum. Hallen har också något lite större än innan.

Igår var vi fem stycken där och jobbade. Jag spacklade skruvhål i taket, Oskar och Henke satte igen glipor mellan golvskivor mellan olika rum och Svärmor och svärfar isolerade hallgolvet. Min mamma ställde upp som barnvakt åt Ellie. Det händer rätt mycket i huset på en dag när det är så många som jobbar.


RSS 2.0