Sovrumsdörr

Och på lägenhetens balkong står husets sovrumsdörr som den snälla chauffören bar in åt mig. Undra om budfirmornas lastbilschaufförer är less på alla tjejer som beställer saker som de sedan inte kan bära in till lägenheten...


Snart semester

Ellie och jag har varit själva i nästan en vecka då Oskar har varit i Piteå och jobbat. Lite påfrestande är det även om Ellie säkert är en lättsam bebis. Oskar jobbar en vecka till innan han har fem veckors semester. Då blir det flytt och fix med huset men förhoppningsvis också lite "riktig" semester. Vi hoppas hinna med att resa till Umeå, Luleå och till Barsta där Oskars pappa har sin båt.

Här sitter Ellie och tittar på när morfar klipper gräset med en handjagare.


Huset

Nu har det hänt endel saker i huset igen. Målaren har tapetserat sovrummet (tre väggar då vi ska ha en garderobsvägg på den fjärde). Wiiks Bygg har satt lister runt ytterdörren och fyra fönster. Oskar och Henke har satt ugn och micro på plats (samt gjort en massa annat också som tex målat och skruvat upp uttag och köksstommar). Diskmaskin är köpt men ej på plats. Trappen är målad, dock är det provisoriskt då vi tänkt sätta nya trappsteg ovanpå de gamla någon gång i framtiden. Vi har även beställt bänkskivor, kökskran och sovrumsdörr men inte hunnit fått det än.


RSS 2.0