Äntligen helg

Bjuder på en bild från igår av min händige sambo som just har reglat och dragit el på sista biten av yttervägg som var kvar att göra. Ikväll har han åkt iväg på ett årligt återkommande mopperace. Bra att han får ett avbrott i byggandet och får roa sig lite. Arbetet står ändå inte still i huset då min pappa är där och sliter.


På begäran

Kommer här en bild på min gravidmage. Så här ser den ut nu i vecka 25. Den har vuxit rätt fort de senaste veckorna.


Veckan som varit

Svärmor har hjälpt till väldigt mycket i huset i veckan. Hon har i två kvällar satt isolering i badrummet och även på sin lediga dag klippt vårt gräs. Och den gräsklippningen var nära att kosta henne ett finger, men som tur var blev det "bara" blått och svullet. Att stoppa in ett finger i motorn på en gräsklippare är inte att rekommendera...

Bjuder även på en bild på min snygga pojkvän :) som för övrigt tagit ledigt från huset ikväll för att gå på bio med sin bror. Själv är jag hemma och gör lite bokföring åt Altira.


Flitigt byggande

Senaste veckan har det bland annat dragits el, isolerats och satts spånskivor. igår tog vi dock ledigt ifrån huset och deltog i en lärorik och rolig fem timmar lång dansträning hållen av flerfaldiga svenska mästarinnan Angelica Källström. Sjukt jobbigt var det också då jag är i otroligt dålig form.

 


Fortsatt renoverande

Pojkarna har börjat med väggen som ska avskilja matrum och vardagsrum. Själv har jag tvättat och målat i källartrappen. Vi har också börjat åka runt och be om offerter på att få badrummets underarbete gjort och väggar och golv kaklat.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1153573/images/2012/pic_5024121ae087c36c0a000017.jpg" class="image">


Nöjd kille med sin nyköpta "leksak".


Spånskivor

Idag har Oskar och Henke bland annat börjat sätta spånskivor på väggarna i extrarummet :) Och imorgon kommer en rörmokare för att dra rör till badrummet. Börjar hända lite nu även om det är sjukt mycket kvar att göra i huset.


Harry 1 år

Idag fyller min fina brorson Harry 1 år. Stort grattis till honom!!


Konsertfesten

Konsertfesten bjöd i år på bra artister. I fredags såg jag Kent och Bryan Adams tillsammans med Anton, Emma, Therese, Oskar och Henke. En himla trevlig kväll trots att regnet stundtals öste ned och jag hade genomblöta skor. I lördags kikade jag och Oskar på stand up showen Badjävlar där Johan Rheborg och Henrik Schyffert gjorde riktigt bra framträdanden. Efter det sjöng Tomas Ledin som radade upp alla sina hitar med massor av energi. Himla bra show! Väldigt nöjd med helgen som också innehållit ett fint och trevligt dop av Ulrikas och Henriks son Gustav. Jag och två till lyckades för övrigt köpa samma doppresent :-P

 


Takbalk

I måndags satte Oskar, Anton, Henke, svärfar och min pappa upp balken som ska sitta i köket. Ikväll har väggen rivits och blev det inte bra!! :)


RSS 2.0