Mitt i natten, Ellies fot i Oskars hand


Ellie bjuder på ett litet leende


Huset

Det har jobbats på i huset. Bland annat har en del av vardagsrumstaket satts, hallgolvet reglats, badrumstaket slipats och Köksgolvet isolerats.


Navelbråck

Ellie har ett litet navelbråck. Det är tydligen vanligt på prematurer. Man gör inget åt det utan det ska växa bort av sig själv.


Svärfar 60 år

Inte bara min pappa har fyllt 60 år utan även min svärfar. Vi har firat honom både när va var i fjällen då han bjöd på trerätters middag på Storhognas höfjällshotell, väldigt smarrigt! Och även i måndags på hans rätta födelsedag. Ellie var uppklädd i sin fina Alfonströja som hon fått i julklapp av min svägerskas föräldrar :)


Harry

Oj vad mycket som hänt sedan jag träffade Harry senast. Då höll han på att lära sig att gå, nu gick han hur bra som helst. Och så mycket han växt. Lite trist att de bor så långt bort, men de är duktiga på att åka ner till Sundsvall och hälsa på.

Här spanar han på Bamse på datorn och vi andra kan äta nyårsmiddag i lugn och ro.


Julfirande och nyårsfirande

Förra söndagen hade vi lilla julafton då Daniel, Natalie och Harry kom ner från Umeå. Det blev en väldigt mysig kväll med massor av fina paket som delades ut.

Dagen efter var det nyårsafton som vi spenderade med Daniel, Natalie och Harry. Vi åt gott och hade trevligt. Jag och Oskar fixade förrätten som bestod av tapas, Daniel och Natalie lagade plankstek till huvudrätt och mamma hade gjort marängtårta till efterrätt.


Pappa 60 år

Idag fyller världens bästa pappa 60 år! Grattis pappa!


RSS 2.0