Man ska ha husvagn...

Jag och Oskar brukar ställa Oskars husvagn på Storhogna fjällcamping på vintrarna. I år har vi dock bytt upp oss och köpt Oskars pappas husvagn. Den är nyare och finare och har bla golvvärme och ett bättre badrum. Jag är väldigt nöjd med köpet och tror att vi kommer använda vagnen mer på sommaren också.


Besök i Umeå

I helgen hälsade vi på Daniel, Natalie, Harry och Vegas i Umeå. Lilla Vegas var bara 3 dygn gammal men skötte sig som en mönsterbebis och sov mest hela tiden. Han är ganska lik Harry tycker jag men med mörkare hår.

Mina fina brorsöner.

Faster igen

Igår kom min andra brorson till världen. 4100 g och 52 cm lång. Förlossningen gick snabbt och bra för både mamma och bebis. Dock gick hjärtljuden ner en period då han hade navelsträngen runt halsen.


Ellie och ny telefon

Jag har pensionerat min Iphone och köpt en Samsung galaxy S4. Jag ville ha den telefonen eftersom kameran ska vara bra på den. Det här är första gången jag provar att blogga med den.

Ellie har nu börjat ta sig fram på golvet genom att dra sig fram med händerna liggandes på magen. På bilden har hon tagit sig in under vardagsrumsbordet.
Köket

Nu har spisfläkten kommit upp och barbänken satts på plats.

Bjuder också på en bild på Ellie.


RSS 2.0