25+5-årsfest

Vad har hänt sedan sist då... Jo jag har beslutat tillsammans med handledsspecialisten att det blir operation av handleden. Känns väldigt jobbigt då jag måste ta bort ngt som heter ärtbenet för att komma åt att operera cystan i benet :-/ Och för tillfället känns handleden ganska bra och då undrar man ju om man fattat rätt beslut med operation... Det är ju just det att ärtbenet måste tas bort som känns jobbigt.

Men över till något roligare; Marika hade sin 25+5-årsfest i lördags! Det var en rolig fest med många härliga människor. Jag är verkligen glad över att jag lärde känna Disa för en sådär 6-7 år sedan och att hennes gäng har välkomnat mig.

Jag gjorde lite smått succé direkt efter middagen då jag välte både mig själv och min stol med ett jätte-brak. Inte så lätt att ta sig upp från golvet med hedern i behåll, haha!

  


Mycket god buffé serverades :)



'
Systrar


Disa och jag


Sandra var på sitt bästa partyhumör :)

På söndagen var jag rätt bakis men fick ta mig i kragen för pappa skulle komma och hjälpa mig att foga kaklet på lillväggen i köket. Det blev faktiskt riktigt bra! Jag är väldigt nöjd med kaklet (för det var billigt men ändå snyggt :)




Och så har jag köpt en ny laptop, och det var verkligen på tiden!! Jippi! Men den gamla verkade ha lagt av samma dag jag kom hem med den nya. Vilken tajming!! Synd att den inte höll en kväll till så att jag kunnat flytta över musiken jag hade på gamla datorn. Men det är inte hela världen.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Snyggt kakel :-)

2009-11-04 @ 20:38:12
Postat av: Kicki P

Tack! Jag är väldigt nöjd med det :-) Det går sakta men säkert frammåt med renoveringen! Iof mest pappas förtjänst men ändå ;-)

Kram! /K

2009-11-04 @ 20:47:02
Postat av: Disa

Kaklet blev jättefint! Jag är också himla glad att vi lärde känna varandra. Du är en god vän och det känns alltid som man får så kloka och genomtänkta råd när man behöver någon att prata med.



Kram Disa

2009-11-08 @ 21:43:59
Postat av: Malin

Ser ju jättefint ut i köket:) Hoppas allt är bra med dig:) Kram!

2009-11-16 @ 17:12:43
URL: http://malinisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0