Handledsundersökning

Nu har jag äntligen fått svar på åtminstone en sak som är fel i min handled som jag har haft ont i i 1 1/2 år. På magnetrönten igår kunde man se vätska innuti benet i handleden. Handspecialisten hade aldrig sett en sådan skada som jag har, och hon hade sett mycket sa hon (!!) Atagligen har vätskan kommit av att något gått ur led vid skadetillfället (samt att ngt kan också ha gått sönder, som inte kan ses på röntgen) och handleden har kapslat in skadan i vätska... Jag fick en kortisonspruta och ska se om kanske skadan läker av det. Annars kan man operera. Men det gör väldigt ont av kortisonet :-(

Jag har iallafall haft en väldigt kul helg. I fredags hade vi avdelningsaktivitet med jobbet. Vi åkte gocart (inte jag då pga handleden) badade bubbelbad, åt middag på Oscar och stannade på 30+. Mycket trevlig kväll. Även i lördags blev det utgång. Anna-karin hade fyllt år och bjöd på fest, och sedan blev det så klart Oscar.

Nästa helg ska jag tävla i Lycksele. Det jobbiga är att vi kommer att åka upp redan på fredag och sova över i stugor :-/ Men det roliga är att jag ska följa med Oscar till Luleå efter tävlingen :-) Lääängar tills jag får träffa honom. 

Jag fastnade på bild från Öviksmaran (vet dock inte från vilken internetsida bilden är, fick den skickad till mig):

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej

Klart att handleden att läker.. Kortisonsprutan kommer att hjälpa till, men se till att vila handen nu. Det är INTE bra att ställa upp på diverse sex lekar med händerna nu:) Du får helt enkelt använda munnen:)



Ha det så kul i den förbannat vackra metropolen LYCKSELE!



Kram Marika

2009-09-24 @ 20:30:43
Postat av: Kicki

Hahaha! Jag ska ta ditt tips i beaktande ;-)

2009-09-24 @ 22:09:31
Postat av: Sandra

Vad snygga du är biden! Det såg riktigt mysigt ut! =)

2009-10-02 @ 11:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0