Eldragning i extrarummet


Golvskivor i badrummet

Idag har golvskivorna för golvvärmen i badrummet lagts av Eurokakel. Så himla kul att se när bygget går framåt! I resten av nedervåningen ska vi dock lägga golvskivorna för golvvärmen själva.


V. 28

Då har man gått in i vecka 28. Från att knappt ha känt av graviditeten alls så har jag nu fått endel krämpor. Men det hör väl till antar jag...

Imorgon ska vi göra ett ultraljud för att kolla tillväxten på barnet (eftersom jag äter medicin mot högt blodtryck). Det ska iallafall bli kul att få se bebisen igen.

 


Jobba jobba jobba

Nu är underarbetet i badrummet klart (jippi!) och vi har beställt uppsättning av underskikt och kakling av Eurokakel. Vi har valt en ganska "enkel" look med vitt väggkakel och grått golvkakel.

Min pappa har varit i huset idag och bl.a. isolerat i taket. I helgen drogs bla el, golvet i badrummet isolerades, vardagsrummet dammsögs från spån, dörrar i källaren målades. Allt med hjälp av svärmor och svärfar. Min mamma bidrog som vanligt med god hemlagad mat.

 

 

 


Helgen som var

I helgen som var kom bror, Natalie och Harry ner till Sundsvall. Daniel hjälpte pappa med att lägga golv i deras vardagsrum. Det är verkligen på tiden att deras vardagsrum får en renovering då det inte renoverats under de 35 år de ägt huset :) vi hann även med att se filmen Kvarteret Skatan. Mycket rolig film!

Och i "sunkhålet" som vi kallar vårt hus har det bla satts spånskivor, dragits el och isolerats.

 


Ny jacka

Är sjukt nöjd med dagens inköp! En svart Gore tex regnjacka. Den kommer nog att bli välanvänd :)


Brädsortering

Min pappa har jobbat hårt med att sortera den enorma brädhögen vi har haft i vårt garage. Nu är det några vändor på tippen som gäller.

 


RSS 2.0