Dan före dan

Detta fina blomsterarrangemang fick jag av älsklingen idag :-D

Nu blir det paketinslagning och sedan bingolottos uppesittarkväll :-P
Julhälsning

Detta fina julkort kom idag i posten!
Seriefrossa

För två veckor sedan var jag sjuk i en vecka efter en operation och hade då passat på att hyra bl.a. två grymma 80-talsserier. "Tillbaka till Eden" och "Tracys hämnd". Himla bra var de! Jag älskar 80-talsserier och filmer!


Bullbak

Idag har jag invigt min kitchen aid genom att baka saffransbullar. Bullarna brändes lätt underifrån men efter två småbrända bullplåtar blev resterande bullar bra.


Födelsedag

(Jag lyckades inte göra styckeindelningar på inlägget så här kommer all text i ett enda svep.) I fredags blev jag i förskott firad av min familj. Detta då bror, Natalie och Harry kom ner över helgen =) Jag fick välja middag (lammfilé med potatis- och kronärtskockpure samt rödvinssås, mums!) Jag fick också grymt fina presenter. Av Oskar fick jag ett Efva Attlinghalsband (äntligen har jag ett snyggt halsband!), Natalie gav mig bla body butter av Kings & Queens och läppemoj av Coca Cola (redan favoriter båda två!). Bror gav mig tre par Frank Dandy-trosor (lyxigt då det var ett tag sedan jag unnade mig underkläder) samt en väldigt stor och läcker mortel. Av mina som vanligt generösa föräldrar och mormor fick jag en efterlängtad Kitchen Aid. Jag valde dock en creme-vit och inte gul som här på bilden. Här ska bakas!! (Oskar är dock lite tveksam till om jag verkligen kommer att baka så mycket, haha. Ja vi får väl se.. Jag är iallafall sjukt glad över den.)

Fina killar

Bjuder på en bild av två av mina favoritkillar.


RSS 2.0