Huset

Denna vecka har det varit många hantverkare i huset. Rörmockaren har satt upp och kopplat in duscharna samt kopplat in toastolen. Vi har nu ett fungerande badrum! Dock ingen dörr till badrummet. Även Viiks Bygg har varit i huset och satt in fyra fönster och altandörren. Och idag började Eurokakel med klinkergolvet i hallen. Mycket som händer nu! Oskar har varit där på kvällarna och spacklat och målat på köksväggarna så förhoppningsvis kan köksstommarna sättas upp snart.


Kommentarer
Postat av: Malin

Underbart att kunna följa både huset och Ellie här :) Skönt att det händer lite i huset även om jag förstår att ni skulle vilja flytta in nu :)Ellie är ju hur söt som helst! Hoppas att jag kan komma till Sundsvall snart!!! Kramar!

2013-04-11 @ 22:25:24
URL: http://www.thomasmalin.blogspot.com
Postat av: Kicki P.

Så kul att du läser bloggen! Det vore såååå trevligt om du kom upp och hälsade på snart!! Länge sedan vi sågs då jag missade förra träffen i Sthlm. Kramar!

2013-04-11 @ 22:55:19
Postat av: Natalie

Åhhhhh så fint det blev!!! Riktigt längtar att få se allt ni hunnit med i huset sen sist vi var där och kollade. Nu börjar ju det roliga :)Och som sagt peppra oss med renoveringsbilder i fortsättningen med.

2013-04-15 @ 10:49:15
URL: http://lady7.blogspot.com
Postat av: LIna H

Snyggt med dubbeldusch! Länge sen jag var där nu, måste komma och kolla snart!

Kram

Svar: Vore kul om du kom och kikade på framstegen i huset =)
Kicki

2013-05-23 @ 12:05:14
URL: http://vintertjarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0